Serviceeftersyn

Bibehold din garanti med regelmæssige serviceeftersyn.

Serviceeftersyn

Få din bil kontrolleret hos OK Bilservice ApS.

OK Bilservice tilbyder grundige og effektive serviceeftersyn af din bil. Serviceeftersyn er altid en god ide, uanset hvordan man vender og drejer situationen. Det er vigtigt for din personlige sikkerhed og bilens forudsætninger for lang levetid. Vi sikrer dig et grundigt tjek.

En anden vigtig grund, er af hensyn til din garanti. Bibehold din garanti ved at få foretaget regelmæssige synstjek. Vi sætter stemplet i bogen, så garantien er bibeholdt. Vi sørger for, at dit serviceeftersyn er af den bedste kvalitet, så alle hjørner og kanter er gennemtjekket.

Der er en række elementer og tjek, som vi altid gennemgår i vores grundige serviceeftersyn. Det sikrer dig, at bilen er tjekket for fejl og mangler, og du bliver opdateret på eventuelle problematikker. Vi er grundige af hensyn til din personlige sikkerhed og bilens levetid.

Står du tilbage med eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt. Vi imødekommer vores kunders ønsker og behov. Dialog er vigtig for os, så vi er sikre på, at kunden føler sig hørt. Har du behov for et alsidigt serviceeftersyn, kan du henvende dig allerede i dag.